Over ons

Met liefde geregeld

Het symbool van een witte roos staat voor liefde en herinnering. Daar draait het om in de dagen rondom de uitvaart. En natuurlijk dat alles tot in de puntjes, met liefde is geregeld. 

Voldoende tijd

Het is belangrijk om voldoende tijd te nemen voor afscheid. De medewerkers van De Witte Roos nemen echt de tijd voor u. Overschrijdt u het maximaal aantal van 25 uren, dan brengen we dit niet in rekening.

Precies volgens uw wensen

We ontzorgen u graag, maar uit ervaring weten we dat zelf dingen regelen en doen heel troostend is. We voeren geen taken uit maar regelen alles met liefde, respect en begrip. We gebruiken geen standaard draaiboeken, want ieder afscheid is anders. We luisteren oprecht naar u en denken met u mee, zodat alles, maar dan ook alles, precies gaat volgens uw wensen.

 

De Witte Roos Uitvaartverzorging is opgericht door Hanny van Keulen.

Ons team

Hanny van Keulen

Uitvaartverzorger, uitvaartleider en uitvaartspreker

“Als kind zijnde ging ik vaak met mijn moeder mee naar uitvaarten, in de San Salvator Kerk in Den Bosch. Zij zong in een rouwkoor. Achter in de kerk keek ik mee en voelde mij als de keuringsdienst van uitvaarten. Ik dacht dan vaak: Zo zou ik het later ook doen of zo zou ik het later nooit doen, maar anders. Veertig jaar later werd de uitvaart van mijn moeder verprutst door de uitvaartleidster, vond ik. Daar heb ik soms nog last van.
In 2017 heb ik mijn dromen waargemaakt vanuit Culemborg en ben ik geslaagd voor de STIVU vakopleiding voor uitvaartondernemers. Ik mocht meteen aan de slag bij de beste leermeesters in de wijde omgeving, een uitvaartonderneming en uitvaartcentrum en met keurmerk. Door jarenlang werkervaring, onder andere bij Donker en Dela en door de vele contacten met collega-professionals van het platform uitvaartkrachten.nl heb ik een sterke visie en manier van werken ontwikkeld. Daarna heb ik collega’s voor het team geselecteerd die op dezelfde manier werken. Dat vind ik heel belangrijk, want afscheid en een uitvaart kun je maar één keer goed doen. Ik stel u mijn team voor:.

Jolanda:

Ik ben blij met Jolanda, haar liefde voor het vak,  haar gastvrije en lieve karakter en professionele zorg voor overledenen is niet meer weg te denken uit ons team. 

Robert:

Robert van Haren is een topper. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring, onder andere in special care bij overledenenzorg. Bij bijzondere situaties, zoals verkeersongelukken, brand, verdrinking, vinding, suïcide enz.  zorgt hij ervoor dat nabestaanden toch nog op een toonbare en waardig manier afscheid  kunnen nemen. Robert is opgegroeid in Utrecht, kent daar overal de weg. Net zoals ik kent hij alle uitvaartlocaties in Culemborg, Tiel, Utrecht, Zaltbommel en Den Bosch zodat we samen meerdere kunnen bedienen.

Otto:

Daar waar nodig kan ons team altijd terugvallen op Otto en Ineke Donker. Van hen heb ik het vak in de praktijk geleerd en de ruimte gekregen om door te groeien. Ik ken niemand die zo secuur en precies werkt als Otto en Ineke. Voor rouwdrukwerk is dat natuurlijk een grote pré. Daarnaast mogen wij gebruik maken van de prachtige Mercedes Benz rouwauto voor een waardige staatsierit naar de uitvaartlocatie, uiteraard met meneer Otto Donker zelf als chauffeur.

Jolanda v V
Jolanda van Vugt

Uitvaart medewerker

Robert van Haren Tiel sepa
Robert van Haren

Overledenenzorg, uitvaartzorg en inkoop kisten

Otto D
Otto Donker

Rouwdrukwerk, rouwvervoer en collega

We vinden het belangrijk dat we werken met een team van goed opgeleide professionals.  

Naast de Stivu vakopleiding zijn we aanvullend opgeleid en gecertificeerd in onder andere: 

 • Dementievriendelijke uitvaarten
 • Hartverwarmend schrijven en spreken
 • Helpen bij verlies en rouw
 • Anders voorgaan
 • Spiritualiteit in de uitvaart
 • Rouw bij kinderen rondom een uitvaart
 • Uitvaartmediation
 • Piëteitsvolle verzorging
 • Details en rituelen in de uitvaart
 • Persoonlijke PowerPoint uitvaartpresentaties 
 • Muziek in de uitvaart
 • Resomatie-uitvaarten (trained by Resomation)