Uitvaart Tiel en omgeving

Uitvaart in Den Bosch en omgeving

Den Bosch, Rosmalen, Hedel, Ammerzoden, Vlijmen

Onafhankelijk

We verzorgen uitvaarten en afscheid in Den Bosch en omgeving. Zelf ben ik geboren in Den Bosch en heb er ruim 40 jaar gewoond. Het is nog steeds thuiskomen. Daarom komen we graag naar u toe.  Met liefde en zorg regelen wij voor u de crematie of de begrafenis tot in de puntjes.

Wij zijn een onafhankelijke zelfstandige onderneming voor Den Bosch en omgeving. Voordelen:

Crematoria

Er zijn 3 crematoria in de omgeving van Den Bosch. Crematorium

  • Maaslanden te Vlijmen
  • Sparrenburg te Rosmalen
  • ’t Lief te Beesd

Ieder crematorium heeft zijn eigen stijl en ademt een andere sfeer. Laat u goed door ons informeren welke locatie het beste bij u past. 

Bovendien wat is reistijd bij een uitvaart? Met bijvooorbeeld een uitvaartbus langs de door u gekozen route wordt de rit intiemer en nog persoonlijker.

Een crematie is al mogelijk vanaf  € 1.495,-

Roos in vaas https://dewitteroosuitvaartverzorging.nl/
intiem

Het Afscheid

Een afscheidsplechtigheid kan plaatsvinden in de kerk, bij de begraafplaats of in de aula van het crematorium.  Dat kan, maar hoeft niet. Er zijn meer mogelijkheden:

Afscheid nemen in Den Bosch en omgeving kan klein en intiem bij voorbeeld bij u thuis of, op een andere locatie in besloten kring of samen met uw grote groep van familie en belangstellenden. Een kerk of een aula van een crematorium is prima geschikt en voorzien van alle faciliteiten. Maar indien u liever kiest voor bijvoorbeeld een café , een tuin, een restaurant of clubhuis, dan zorgen wij hiervoor. Alles kan, niets moet en niets is vreemd. Het hoort bij deze tijd.

Begraafplaatsen

Er zijn meerdere begraafplaatsen in Den Bosch en omgeving. Onder andere:

  • Begraafplaats Orthen
  • Begraafplaats Ketsheuvel (oude begraafplaats bij Orthen)
  • Begraafplaats Engelen
  • Algemene begraafplaats Rosmalen
  • RK Begraafplaats St Jan Geboorte


Begraven in Den Bosch of omgeving? Wij informeren u graag over de verschillen in prijzen en keuzes. Zoals eigen graf, een grafkelder, een algemeen graf, een kindergraf. Of in geval van crematie: een urnengraf, een urn bijzetten in een bestaand graf of een urnennis in een van de columbaria (urnenmuren).

Een begrafenis is al mogelijke vanaf € 2.995,-